Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Wanneer u goederen inkoopt bij Stylepoint BV, vragen wij u om een percentage van het aankoopbedrag samen met Stylepoint BV te doneren aan de Stylepoint Foundation. Uiteraard is deelname vrijwillig. In ruil voor deze geste bieden wij u aan om een link naar uw website te plaatsen op de website van Stylepoint Foundation. Daarnaast sturen we u het ‘Vrienden van Stylepoint Foundation’-logo toe. Bij donaties boven de 1500 euro overhandigen we uw donatie in de vorm van een cheque aan het project op locatie. Een foto van de overhandiging wordt op de website van Stylepoint Foundation gepubliceerd, uiteraard onder vermelding van de naam van uw organisatie.

vrienden van Stylepoint Foundation

Als u besluit om distributeur te worden van Stylepoint BV, dan wordt een vast percentage van uw omzet maandelijks aan de Stylepoint Foundation gedoneerd. U draagt dus automatisch bij aan dit goede doel. Als dealer mag u het ‘Vrienden van Stylepoint Foundation’-logo voeren. De distributeur die gedurende een jaar voor de grootste inbreng voor de Stylepoint Foundation zorgt, wordt uitgeroepen tot Ambassadeur van het Jaar van de Stylepoint Foundation.

Wanneer een specifiek project u aanspreekt, kunt u hiervoor ook een aparte donatie doen, via de volgende link krijgt u een uitleg hoe u een eenmalige donatie kunt aan uw project naar keuze.