Ontstaan

Ontstaan

Een initiatief van Stylepoint BV

Stylepoint Foundation is een initiatief van Stylepoint BV, agent en leverancier van hotelbenodigdheden. Stylepoint BV heeft de drie P’s hoog in het vaandel staan: People, Planet en Profit. Directeuren Matthijs Felser en Rob Alkema zijn ervan overtuigd dat organisaties zich steeds bewuster worden van hun aandeel in de samenleving. Een gezond, winstgevend bedrijf is belangrijk, maar niet zonder verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu en de samenleving.

st. James eco-friendly

Deze instelling verlangt Stylepoint BV niet alleen van haar eigen medewerkers, maar ook van haar fabrikanten. Alle fabrikanten waar Stylepoint BV mee werkt zijn dan ook ISO9001-gecertifi ceerd. St James, één van de merken die Stylepoint BV vertegenwoordigt, heeft onlangs het Lohas-certifi caat gekregen. Daarmee is St James één van de eerste porseleinfabrikanten die het ecofriendly-logo onder haar borden kan voeren. Veel massaproductie is de afgelopen jaren verhuisd naar lagelonenlanden.

Het goedkopere productieproces brengt financiële voordelen met zich mee, waar ook u van profi teert. Stylepoint BV vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving in deze productielanden. Om die reden heeft Stylepoint BV de Stylepoint Foundation in het leven geroepen.